Plavání 2020

10.01.2020 06:35

Od ČTVRTKA 6.2.2020 začneme jezdit do bazénu v Radlicích na Plavecký výcvik. Jezdíme autobusem, který nás zaveze až před bazén a zase zpátky ke školce. Další lekce jsou vždy každý čtvrtek. Pouze v době jarních a velikonočních prázdnin se plavání nekoná. Lekcí bude celkem 18.

Cena výcviku je 1620,-Kč. Cena dopravy je 2180,- Kč.

Cena celkem je 3800,- Kč a vybírá se hotově ve školce nejpozději do 5.2.

Dětem dejte s sebou batůžek na záda a do něj: nejlépe župan, popřípadě větší osušku, plavky, plastovou lahvičku s pitím a kapesník. Kdo má delší vlasy, je nutné dát je do culíku a s sebou mít gumovou čepici. Komu je v autobuse špatně, přineste mu do školky kinedryl nebo jiný přípravek, který užíváte a my ho dětem před jízdou dáme.

Nedávejte dětem punčocháče pod kalhoty, tílka pod trika a podobně. Nikde venku nebudeme a v autobuse je teplo. Dětem by to jenom komplikovalo svlékání před plaváním.

Po každém plavání děti navštěvují saunu, ve které se důkladně ohřejí a oschnou, takže ručník nepoužívají na utírání. Proto je lepší župan.

Některé zdravotní pojišťovny přispívají dětem na plavecký výcvik. Pokud budete chtít tento nárok uplatnit, informujte mne o tom, když budete odevzdávat peníze. Je nutné vystavit doklad a potvrzení na konkrétní dítě. Po odevzdání peněz již nejdou potřebné doklady zpětně vystavit.

Z plavání se vracíme do školky zpět na oběd. Ten bude ale později než je běžné. Takže děti, které odchází po obědě, si vyzvedávejte až ve 13 hodin.

Na plavání jezdíme všichni, ve školce nikdo nezůstává. Není tedy možné, aby dítě, které nepojede plavat, zůstalo ve školce. Takové dítě si, prosím, nechte doma. Děkuji za pochopení.