Soutěž o nej draka

10.10.2023 10:33

Naše mateřská škola vyhlašuje 

SOUTĚŽ O NEJ PODZIMNÍHO DRAKA

Nastal podzim a na podzim se tradičně pouští draci. Jak takový drak může vypadat? Vlastně jakkoliv. A proto nás zajímá, jak si vaše děti, nebo vy, takového draka představujete. Draka můžete vyrobit z libovolného materiálu. Tvar, barvu, velikost, to vše necháme na vaší fantazii a fantazii vašich dětí. Není nutné, aby drak opravdu uměl létat, je to jenom dekorace.

Pokud se chcete zúčastnit naší soutěže, vymyslete a vytvořte doma podzimního draka podle vašich představ a fantazie. Samozřejmě budeme rádi, pokud se do tvoření zapojí celá vaše rodina. Všechny výrobky budou vystaveny v šatně ve školce.

A kdo rozhodne o vítězi? Všechny děti, rodiče, prarodiče, sourozenci a návštěvníci školky. Autoři vítězného díla obdrží zajímavou cenu. Malá odměna bude připravena také pro všechny ostatní zúčastněné. Pokud máte chuť se naší soutěže zúčastnit, přineste své výrobky do školky v pondělí 30.10. dopoledne, abychom vše mohli připravit a vystavit. Vyhodnocení soutěže proběhne v pátek 10.11. Věříme, že se nám sejde spousta krásných výrobků a že přijdete hodnotit celá rodina. Na vaše výtvory už se moc těšíme.